Mete Serdar a semnat pe 5 ani

Portughezul Jose Mourinho devine din ce in ce mai serios un factototum la Madrid. Antrenorul gruparii de pe Concha Espina a primit mana libera din partea oficialilor merengue impresionati de profesionalismul, rezultatele si nu in ultimul rand de manifestarile de simpatie din jurul sau. Astfel, pana in acest moment, absolut toate transferurile Realului au fost facute la cererea antrenorului lusitan iar Callejon, Altintop si Nuri Sahin au sosit pe Bernabeu. Mai mult si urmatoarele achizitii blanco se vor face doar la cererea (Maicon, Coentrao) sau cu acceptul (Aguero, Neymar, Alexis) antrenorului – manager Mourinho.

Interesant este ca Jose Mourinho, nu are un cuvant decisiv doar in ceea ce priveste transferurile de la echipa mare ci si in organigrama clubului. La cererea lui, Zinedine Zidane devine tot mai apropiat de echipa, iar Jose Angel Sanchez omul numarul 1 dupa Florentino Perez. Tot din dorinta lui Jorge Valdano nu mai reprezinta interesele clubului madrilen, iar Ruben de la Red a preluat deja o grupa de juniori. Unele informatii sustin chiar si ca numirea lui Alberto Toril la Castilla a fost facuta dupa ce Florentino s-a consultat cu Mourinho.

Ieri, importanta lui Jose Mourinho in club s-a mai confirmat odata printr-un transfer aparent banal, dar care demonstreaza cat de bine vazut este portughezul pe Bernabeu. Tanarul Mete Serdar, in varsta de 16 ani, un fundas lateral polivalent de origine turca, se va alatura incepand cu lunea viitoarea echipei secunde a clubului.

Fost junior al Galatei dar cumparat de Mourinho acum doi ani pe vremea cand juca pentru Inter Milano, Serdar este considerat de portughez un mare talent si un posibil viitor fundas lateral de mare calibru. Nascut la Guzelyrut, Mete si-a petrecut copilaria la Londra, iar primii pasi in fotbal i-a facut in tricoul lui West Ham United la juniori. A plecat apoi in Turcia la cererea expresa a gruparii Galatasaray, insa a impresionat foarte repede si Mourinho l-a remarcat transferandu-l la Inter Milano. Chiar daca este fundas, Serdar impresioneaza teribil prin aportul sau ofensiv reusind foarte multe pase de gol si chiar goluri pentru echipele la care a evoluat.

Mete Serdar se alatura astfel noii legiuni create pe Bernabeu (Ozil, Altintop si Nuri Sahin) iar transferul sau demonstreaza ca Mourinho domina in acest moment aproape fiecare compartiment important al celei mai importante echipe a lumii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: